Yammie, Healthy Food to go!

Binnenkort lanceert Yammie vanuit het BRESS Sportcenter haar beproefde Healthy Food To Go concept. Maar voordat Yammie hun heerlijke noedels, pasta’s en salades kan gaan uitserveren en bezorgen, hebben zij nog een aantal keukenmedewerkers en bezorgers nodig.

Wanneer je interesse hebt om aan de slag te gaan als keukenmedewerker of bezorger van Yammie Breda en ook aan de functie-eisen voldoet, stuur dan een e-mail naar info@bress.nl incl. motivatie, CV en pasfoto. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Yammie keukenmedewerkers
Werkzaamheden
Het bereiden van gerechten (wok, pasta, salades en hapjes), werken volgens HACCP-regels, keuken startklaar maken voor de volgende dag (opruimen en schoonmaken).

Wat vraagt Yammie van je?
Je bent flexibel, pro-actief en je hebt een 24/7 mentaliteit. Daarnaast ben je representatief, hebt oog voor werk en affiniteit met horeca. Ervaring is een pré maar niet noodzakelijk.

Wat heeft Yammie je te bieden?
Werken bij Yammie betekent werken in een gezellige en dynamische omgeving waar de gast altijd op de eerste plaats komt. Daarnaast ben je onderdeel van een jonge, informele bedrijfscultuur en een succesvolle, sterk groeiende zaak. Ga naar www.yammietilburg.nl om een indruk te krijgen. Het salaris is afhankelijk van leeftijd.

Yammie (scooter) bezorgers
Verantwoordelijkheden
Als bezorger van Yammie bezorg je met een scooter de gerechten bij de gasten thuis. Dit doe je in Breda. Daarnaast help je je collega’s in de keuken wanneer je niet aan het bezorgen bent. Yammie leert je alles wat je moet weten om dit te doen. Met deze afwisseling hoef je je nooit te vervelen!

Wat vraagt Yammie van je?
Je bent flexibel inzetbaar, je hebt een positieve instelling, houdt van mensen en functioneert optimaal in teamverband. Buiten dat ben je betrouwbaar, beleefd en heb je een verzorgd uiterlijk. Een (scooter)rijbewijs is een vereiste.

Wat heeft Yammie je te bieden?

Yammie biedt je een prima salaris en een sociaal ingesteld bedrijf wat jou zal waarderen als teamlid en individu. Als bezorger kun je lekker jezelf zijn; iemand die van de vrijheid van onderweg zijn houdt en ook goed met gasten om gaat.

Avans Hogeschool Internationaal hoger onderwijs Breda