Over BRESS

BRESS Bredase Studentensport zet zich in voor een gevarieerd en zo compleet mogelijk sportprogramma voor de studenten (en medewerkers) van de NHTV en Avans. Met het huidige sportaanbod bestaande uit bijna 60 verschillende sporten, van fitness tot zwemmen en van paardrijden tot yoga, kan met recht gezegd worden dat BRESS is uitgegroeid tot hét sportplatform voor hbo-studenten.

BRESS heeft een eigen sportcenter waar er altijd voor iedereen wat te doen is; sporten, socializen, studeren of gewoon even een drankje doen in het sportcafé. En naast gebruik maken van het uitgebreide aanbod in het sportcentrum, kun je met je sportkaart ook gratis of met korting terecht bij de sportpartners die gevestigd zijn door heel Breda!

De slogan luidt niet voor niets ‘More than just sports!’; wijnproeverijen, pubquizzen, salsa avonden, apenkooi en nog veel meer activiteiten worden er georganiseerd naast de sporttoernooien die er regelmatig bij BRESS plaatsvinden. Daarnaast vinden er ook korte cursussen plaats, denk bijvoorbeeld aan een zelfverdedigingscursus. Bekijk ons activiteitenoverzicht hier.

Klik hier voor lidmaatschap informatie.

 

 

Avans Hogeschool Internationaal hoger onderwijs Breda