Over BRESS

Al ruim 26 jaar is BRESS dé sportaanbieder voor hbo-studenten in Breda!

Dat doen we uiteraard samen met onze partners Avans Hogeschool Breda en NHTV internationaal hoger onderwijs Breda.

Bij BRESS kun je deelnemen aan meer dan 30 verschillende sporten, variërend van fitness tot yoga en van zaalvoetbal tot golf. Een groot gedeelte van dit sportaanbod vindt plaats in ons eigen sportcentrum en een gedeelte in samenwerking met diverse sportpartners op andere locaties in Breda. Klik hier om direct naar ons sportoverzicht te gaan.

Het BRESS sportcentrum is een multifunctioneel centrum bestaande uit een grote NOC-NSF gecertificeerde sporthal, zes squashbanen, een fitnessruimte, een danszaal waar groepslessen plaatsvinden en een sportcafé genaamd Centre Court. Het BRESS sportcentrum is daarbij ook een ideale ontmoetings- en studie/werkplek voor zowel studenten als medewerkers van Avans en NHTV. In het Centre Court worden maandelijks diverse activiteiten georganiseerd, denk hierbij aan bijvoorbeeld een wijnproeverij, pubquiz of pingpong toernooi. In het Centre Court tref je ook meerdere elektriciteitspunten aan waaraan je je laptop kunt aansluiten zodat je onder het genot van een vers kopje koffie of ander drankje kunt studeren of werken.

Deelname aan dit uitgebreide sportaanbod is mogelijk door aanschaf van een BRESS sportkaart. Meer informatie over onze sportkaart vindt je hier.

Graag tot ziens op het BRESS Sportcenter!

Met sportieve groet,
Het BRESS team

 

Avans Hogeschool Internationaal hoger onderwijs Breda