BRESS

BRESS Per4mance

4 epic days of sports!
Leden gratis, niet leden 15 euro p.p (inclusief gratis drankje bij onze sportsbar)

30 mei tot en met 2 juni

Nieuwe Inslag 99, 4817 GN Breda

Dames en heren, zijn jullie klaar voor BRESS Per4mance? Maak tussen 30 mei en 2 juni kennis met de meest uiteenlopende, unieke en gaafste sporten ooit! Ja ik doe mee!

BRESS daagt je uit om sporten te gaan proberen die je normaal gesproken niet zo snel zou doen (of al heel lang op je bucket list staan, maar nog niet aan toe gekomen bent). Zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen aan BRESS Per4mance. Bij BRESS zijn verschillende van onze eigen sporten maar ook nieuwe sporten te beoefenen. Daarnaast nemen verschillende externe sportpartners deel bij wie je een sport kan gaan proberen. Je kan zelf kiezen welke sporten jij wilt gaan ontdekken binnen deze vier dagen. Lijkt het je bijvoorbeeld tof om door de straten van Breda te scheuren op een longboard of wil je weer even terug naar de tijd dat je als kind in de touwen hing bij Apenkooi? Het kan! Denk ook aan sporten als Xcore, zelfverdedigingslessen, lacrosse, acroyoga, Jumping Fitness, bubbelbal en ga zo maar door! Misschien zit er wel een sport tussen die je zó leuk vind om te doen, dat je er mee door gaat. Ga de uitdaging alleen aan of met je vrienden!

Voor meer informatie over BRESS Per4mance, klik hier!

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.