BRESS
COVID-19 update: BRESS is voor onbepaalde tijd gesloten i.v.m. het Corona virus. Blijf op de hoogte via onze social media kanalen.

BRESS Singelloop Team

Gratis

Elke week

Samen trainen voor hét top-loopevenement waarbij de gezellig Bredase sfeer voorop staat! De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken deze loop zo uniek. Vorig jaar stonden er bijna 18.000 deelnemers aan de start. Ben jij er hier dit jaar één van? Je kunt namens BRESS, op 4 oktober, meedoen aan de 5, 10 of 21 km.

Naast korting op je inschrijfgeld zijn er nog vele andere voordelen zoals persoonlijke begeleiding, loopschema’s, advies over voeding en blessures en nog veel meer. Daarnaast gaan we, zodra het weer mag, natuurlijk ook gezamenlijk trainen!

Heb je interesse? Vul het formulier hieronder in*

*Dit formulier is alleen bedoelt voor leden die mee willen trainen met het BRESS Singelloop Team. De registratie van het evenement zelf volgt later dit jaar in september.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).