BRESS
Alles weten over onze COVID-19 maatregelen? Klik hier.

BRESSTIVAL Hunger Games

7,50 (Later betalen)

Donderdag 10 december, 19:00.

BRESS Sportcenter

Dames en Heren van de Capitol,

 

Welkom bij onze 1e jaarlijkse BRESStival Hunger Games.

 

Na de COVID oorlog van 2020 tussen de Capitol en de studenten van Breda werd Breda verdeeld in districten om de vrede te bewaren. Om te zorgen dat de vrede wordt behouden, zijn de hoofden van deze districten opgestaan en er start een nieuw tijdperk.

The Reaping Day
Vanaf nu zullen er elk jaar op 10 december 24 kandidaten gekozen worden in de Hunger Games om te vechten voor hun leven. De 24 kandidaten zullen strijden in een arena waar ze bekeken zullen worden door de inwoners van Breda. Maar één van de kandidaten zal het overleven en die winnaar zal een bijzondere prijs winnen. Ook vechten de kandidaten om hun district te eren.

Het selectie proces voor de 1e Hunger Games zal nu openen.

We hopen dat je ervan geniet.

Vergeet niet dat we 1 natie zijn, moge het geluk altijd aan jouw kant staan.

 

Het Spel

De BRESStival Hunger Games is een gevecht tussen 24 jongeren in speciale arena’s en speelt zich af in The Capitol (BRESS). The vechters in de arena, genaamd tributes, moeten strijden tot er niemand meer over is. Game Makers passen elke arena aan, inclusief de natuur. Elke inwoner kan het spel online observeren via de camera’s in de arena. De laatste deelnemer is de winnaar van de BRESStival Hunger Games en zal een bijzondere prijs ontvangen.

 

Om de kandidaten te kiezen, zal elk district een ceremonie houden genaamd “The Reaping”. Alle dames en heren van de districten (16 jaar en ouder) kunnen zich vrijwillig aanmelden als deelnemer voor de games via het registratie formulier. Als de tributes geselecteerd zijn, zullen ze strijden in de arena op 10 december vanaf 19 uur. Tijdens de Games zullen de deelnemers de mogelijkheid krijgen om geïnterviewd te worden om zichzelf voor te stellen aan Breda en de andere districten op de live stream. Zo krijgen zij de mogelijkheid om bonus punten te scoren bij het publiek. Hoe beter het imago van het district is, des te meer punten de deelnemers krijgen.

Vóór het spel begint mag elk district een object meenemen dat hun district vertegenwoordigt en hen herinnert aan thuis. Deze objecten mogen geen wapens zijn.

The BRESStival Hunger Games zullen eindigen als er 1 kandidaat overblijft.

 

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).