BRESS

Dart rankings #6

Ben jij de volgende Mighty Mike?
5,- (voldoen op de avond zelf, wordt gebruik voor prijzen)

Vrijdag 7 februari 20:00 – 23:00

BRESS Sportcenter, Centre Court

Een gezellige avond darten, dat is waar het om draait tijdens de dart rankings toernooien van onze dart competitie! Gedurende het academische jaar worden er 8 dart rankings toernooien georganiseerd; 7 reguliere toernooien en één finale toernooi. Om aan het finale toernooi te mogen deelnemen moet je aan minimaal 3 reguliere toernooien hebben deelgenomen. Je kunt op elk moment in onze dart competitie instromen, ook als je slechts aan 1 toernooi wilt deelnemen.

Elk toernooi (max. 20 darters) gaat van start met een loting en waarna er poules worden gemaakt van 4 of 5 personen. In het poule speelschema staat aangegeven wie wanneer moet spelen en wie er tijdens de wedstrijd verantwoordelijk is voor het bijhouden van de scores. Uiteindelijk wordt er middels het knock-out principe de winnaar bepaald. De resultaten per toernooi worden in één overall klassement samengevoegd en kunnen worden ingezien door de deelnemers.

Wie wordt dit jaar onze dart kampioen?

Coming up
#1 Vrijdag 4 oktober
#2 Vrijdag 8 november
#3 Vrijdag 6 december
#4 Vrijdag 10 januari
#5 Vrijdag 7 februari
#6 Vrijdag 13 maart
#7 Vrijdag 27 maart
#8 Vrijdag 8 mei – Finale toernooi

Ik wil mee doen! – Hoe meld ik mij aan?
Stuur een e-mail naar info@bress.nl of schrijf je in bij onze receptie. Geef hierbij alsjeblieft duidelijk aan voor welke datum jij jezelf opgeeft. Wil je vaker darten tegen andere BRESS-leden? Meld je dan aan voor onze BRESS Dart Whatsappgroep  via deze link en kom in contact met andere darters.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).