BRESS

GNSK 2019

Vertegenwoordig jouw studentenstad Breda
43,- (op aanvraag krijg je een 50% teruggave van BRESS)

Vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juni
Deadline: Vrijdag 26 april, 12:00 uur

Amsterdam

Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap 2019 (GNSK) vindt dit jaar plaats in Amsterdam op 14, 15 en 16 juni (inclusief verblijf op een camping). BRESS doet jaarlijks mee aan het GNSK met enkele tennissers en een volleybal- en basketbal team. Vraag de trainer(s) van deze sporten naar meer informatie en laat het hen weten wanneer je interesse hebt om deel te nemen. Indien er voldoende animo is om een team op te richten voor een andere sport die ook op het GNSK beoefend wordt dan horen wij dit graag en kijken we naar de mogelijkheden om ook daar aan te deel te nemen.

Mogelijke sporten: badminton, basketbal, handbal, schermen, squash, tennis, veldvoetbal, volleybal, boksen, e-sports, hardlopen, powerliften, turnen en wielrennen.

Bezoek www.gnsk.nl/sporten voor meer informatie over elke sport en de teamindelingen die er mogelijk zijn (gemengd, heren of dames).

Ik wil mee doen! – Hoe meld ik mij aan?
Stuur een e-mail naar info@bress.nl en laat ons weten aan welke sport je wilt deelnemen. Wij sturen je dan een registratie link toe.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).