BRESS

Christmas Movie Night

Merry Christmas, ya filthy animal!
2,50 (inclusief popcorn)

Vrijdag 14 december, 1e film 19:45
2e film +/- 21:45

BRESS Sportcenter, Dance Studio 1

De eerste Movie Night in oktober was een succes! Maar liefst 20 mensen hebben 2 horror films gekeken en smikkelden van de vers gemaakte popcorn. Genoeg redenen dus om weer een nieuwe filmavond te organiseren, dit keer met kerstthema.

Dance Studio 1 wordt opnieuw voor deze avond omgetoverd tot een ‘chill zone’ met (sport)matten op op te liggen Maak het jezelf vooral nog gemakkelijker door een comfi-outfit aan te trekken en neem een dekentje/kussen mee.

Welke film wordt er gedraaid?
Bezoek het Facebook evenement van deze activiteit en vul de poll in (volgt snel!). Op de avond zelf heb je de keuze uit de 4 films waarop het meeste is gestemd, je mag er hier 2 van kiezen. Het is trouwens helemaal prima natuurlijk wanneer je maar één van de twee films wilt zien.

Ik wil mee doen! – Hoe meld ik mij aan?
Meld je aan bij onze receptie of online via onze webshop (online aanmelden kan tot vrijdag 14 december, 12:00 uur). De laatste kaarten worden aan de deur verkocht tussen 19:15 en 19:45 uur.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).