BRESS

BRESS Per4mance Pubquiz

De winnaars hebben geen rekening!
€10,- per team, neemt iemand van je team al deel aan BRESS Per4mance? Dan gaat er per BRESS Per4mance deelnemer 2 euro van het totale inschrijfgeld af.

Donderdag 2 juni 2022 18:00

BRESS Sportcenter, Sportbar

Het is weer zover! Verzamel je slimste vrienden en doe mee met de BRESS Per4mance Pubquiz! Deze avond zal geheel in het teken staan van sport. Haal dus je gelukssportoutfit uit de kast, trommel je buddies bij elkaar en maak je klaar voor deze legendarische avond.

Deze keer hebben we een speciale prijs voor het winnende team: GEEN REKENING
Ga voor de eer en jullie drankjes zijn voor 100% onze rekening!

Aanmelden kan NU door onderstaand formulier in te vullen!

 

Ter attentie: Maximaal 5 deelnemers per team. Ieder team betaalt € 10,- inschrijfgeld op de avond zelf bij de receptie of sportsbar. Zijn er teamgenoten die mee doen aan BRESS Per4mance? Dan gaat er per deelnemende teamgenoot €2,- van het totale inschrijfgeld af. Doen jullie dus allemaal mee aan BRESS Per4mance, dan is de deelname aan de pubquiz gratis! Ook krijgen de BRESS Per4mance deelnemers punten voor deelname aan de pubquiz, met welke ze meer kans maken op de te gekke prijzen.

Mocht je geen groep bij elkaar kunnen sprokkelen maar wil je toch heel graag meedoen, dan kan je ook als 1 persoon inschrijven! Alle alleen geregistreerden zullen samen een groep vormen tijdens de pubquiz. Wie weet maak je nog vrienden voor het leven! 💪🏻

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.