BRESS

Skin Diving

Dive into happiness.
4,- (alleen voor BRESS-leden)

Dinsdag 28 mei, 19:00 of 20:00
Let op: Wees op tijd!

Amrâth Hotel Breda, Heerbaan 4

Ben jij al bekend met skin diving? Skin diving is eigenlijk gewoon snorkelen waarbij je onder water gaat en je adem inhoudt om het onderwaterleven met eigen ogen en van dichtbij te bewonderen. Het is een fantastische manier om de onderwaterwereld te verkennen en het beste is nog wel dat het niet uit maakt of je ergens in een zoetwatermeer bij jou in de buurt te water gaat of op een mooie vakantiebestemming bent, er is altijd wel iets te verkennen onderwater.

Dankzij onze samenwerking met Ortega Diving, gevestigd in het Amrâth Hotel Breda (tegenover BRESS Sportcenter), kan jij nu kennismaken met deze leuke sport!

Ik wil mee doen! – Hoe meld ik mij aan?
Je kunt je online aanmelden via onze webshop of kom langs bij onze receptie/bar. Belangrijk: Er zijn 2 lesopties, namelijk één om 19:00 uur en één om 20:00 uur en per les hanteren we een maximum van 10 deelnemers. Je hebt daar de mogelijkheid om jezelf om te kleden, zorg er alsjeblieft wel voor dat je op tijd bent zodat je niets van de les mist.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).