BRESS
Alles weten over onze COVID-19 maatregelen? Klik hier.

Trefbal Toernooi

Duik, kruip, buk en ontwijk!
5,29

Zaterdag 27 november, 13:00

Dit is de uitgelezen kans om je beste vrienden, vage kennissen, grootste vijanden of totale onbekenden te treffen met jouw ballen! We gaan helemaal terug naar de middelbare school. De tijd van Flippo’s, Tamagotchi’s, MSN, Windows ’95, Furby’s, Gameboys, Rocket Power, Dragon Ball Z, Galactic Football, Pokémon en natuurlijk… TREFBAL!

Op 27 november gaan we van start met het grootste trefbal toernooi van Breda. Verwacht knallende sportiviteit in een nostalgisch jasje (letterlijk) met een ijzersterke derde helft. Op 27 oktober start de ticketverkoop voor dit waanzinnige sportevenement! We hebben twee opties:
– Solo ticket €5,29 (incl. servicekosten)
– Team ticket €27.79 (incl. servicekosten)

Bij een teamticket gaan we uit van 6 deelnemers (standaard trefbal team). Meer informatie over het aanmelden van je team kan je onderaan de beschrijving vinden. Door een teamticket aan te schaffen bespaar je 4 euro op het totale bedrag. Als je met 7 of 8 man in een team zit bespaar je ook nog eens 7 of 14 euro extra!

Tickets vind je hierrrrr:
Vergeet je daarnaast ook niet aan te melden met je team

Vragen? Stuur een mailtje naar ultimatedodgeballbreda@gmail.com!

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.