BRESS

BRESS Urban Run: The Avans edition

Een unieke sportieve ervaring
5,-

Dinsdag 16 april, zie programma voor tijden

BRESS Sportcenter, Nieuwe Inslag 99

Om te vieren dat de Avans campus Hogeschoollaan in Breda vanaf maandag 15 april rookvrij is organiseren we gezamenlijk de BRESS Urban Run: The Avans Edition! Wandel of ren op dinsdag 16 april door de gebouwen van Avans Breda en BRESS samen met andere studenten en medewerkers. Samen werken we aan een gezondere levensstijl op een leuke en sportieve manier.

Je hebt de keuze uit een parcours van ongeveer 3 of 5 km. Bij de kortere route passeer je de locaties Lovensdijkstraat en Hogeschoollaan maar sla je St. Joost over. Bij je aanmelding geef je je keuze voor wandelen of rennen en de afstand aan maar mocht je tijdens de Urban Run liever toch wisselen dan is dat geen probleem. De start en de finish van beide routes is bij BRESS. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- (ongeacht de afstand) en hiervoor ontvang je je startnummer, een kopje koffie/thee bij het ontvangst, een medaille en goody bag.

De routes zijn afgezet met oranje linten en er wordt gestopt voor rode stoplichten. Tijdens de Urban Run gaat het dus niet om het behalen van een PR maar om gezelligheid en sportiviteit! Bij BRESS is er de mogelijkheid om je om te kleden, te douchen en kun je je spullen neerzetten tijdens de run.

Programma

> 10:00 Ophalen startnummers bij BRESS
11:30 Start wave 1
11:40 Start wave 2
11:50 Start wave 3
12:00 Start wave 4
12:10 Start wave 5
12:15 Finish eerste deelnemer
13:45 Finish laatste deelnemer

Ik wil mee doen! – Hoe meld ik mij aan?
Je kunt je online aanmelden via onze webshop of kom langs bij onze receptie. Bij je aanmelding kun je je voorkeurs start wave doorgeven. Wanneer een start wave vol is dan nemen we contact met je op.

Ter attentie: We hanteren een maximum van 150 deelnemers dus wacht niet te lang met aanmelden. 

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).