BRESS
Kick-start 2019 – Sport één maand gratis! Word deze maand lid of verleng je abonnement met één jaar en sport niet 12, maar 13 maanden voor slechts € 100,-.

Krav Maga zelfverdedigingscursus

Voel je zekerder over je eigen kracht
Gratis (alleen voor BRESS-leden)

Maandag 21 januari t/m 18 februari, 18:30 – 19:30

BRESS Sportcenter, Squashbaan 3

De tweede zelfverdedigingscursus van het studiejaar komt er weer aan. Heb je de eerste niet gevolgd? Geen probleem! De instructeur verdeelt de groep in een beginner en een (half-)gevorderde groep zodat iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau.

Onze 5-weekse Krav Maga zelfverdedigingscursus (max. 12 deelnemers) is voor iedereen die zich weleens onzeker op straat voelt, een vervelende ervaring op straat heeft meegemaakt of gewoon Krav Maga wil leren beoefenen. Onze trainer gaat ervoor zorgen dat jij je zekerder voelt over je eigen kracht en weerstand durft te bieden indien nodig.

Ik wil mee doen! – Hoe meld ik mij aan?

  • Ga naar bress.baanreserveren.nl
  • Selecteer ‘Sports @ BRESS’ en zoek de startdatum van de cursus op het in kalenderveld (21 januari 2019)
  • Klik op ‘Self-defense’
  • Vul jouw naam in en reserveer

Wanneer je toch besluit om niet met de cursus mee te doen dan verzoeken we je vriendelijk om je reservering te annuleren of stuur ons even een e-mail zodat wij dit voor je kunnen doen. Je plek komt dan weer beschikbaar voor een ander BRESS-lid.

Let op: De cursus wordt gegeven op een squashbaan, draag daarom schone sokken of neem deze mee.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).