BRESS
Verdien tot maar liefst € 100,- (!) door je vrienden bij onze receptie lid te maken van BRESS tijdens onze Bring-A-Friend actieweken! Lees alle spelregels hier.

Krav Maga zelfverdedigingslessen

Leer jezelf te verdedigen
Gratis (alleen voor BRESS-leden)

Maandag 21 oktober t/m 16 december, 18:30 – 19:30

BRESS Sportcenter, Squashbaan 3

Krav Maga is een in de praktijk getest zelfverdedigingssysteem ontwikkeld in Israël. Door de eenvoudig aan te leren technieken is het voor iedereen toegankelijk. Het gaat er niet om hoe mooi je een techniek uitvoert, maar hoe effectief. Krav Maga is voor iedereen die zich weleens onzeker voelt, een vervelende ervaring op straat heeft meegemaakt of gewoon Krav Maga wil leren beoefenen. Onze trainer gaat ervoor zorgen dat jij je zekerder voelt over je eigen kracht en weerstand durft te bieden indien nodig.

Krav Maga wordt bij BRESS aangeboden in de vorm van 9 zelfverdedigingslessen. Bij voldoende animo gaan we de lessen hierna wekelijks op vaste basis aanbieden. Je hoeft niet elke les aanwezig te zijn en kunt elk moment instromen.

Ik wil mee doen! – Hoe meld ik mij aan?
Jezelf aanmelden voor onze Krav Maga zelfverdedigingslessen is, net zoals voor onze andere groepslessen, mogelijk via ons reserveringssysteem.

  • Ga naar bress.baanreserveren.nl
  • Selecteer ‘Sports @ BRESS’ en ga naar 21 oktober in het kalenderveld
  • Klik op ‘Self-defense (Krav Maga)’
  • Vul jouw naam in en reserveer

Let op: Deze lessen wordt gegeven op een squashbaan, draag daarom schone sokken of neem deze mee.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).