BRESS

BRESS Per4mance

4 epic days of sports!

Dames en heren, zijn jullie klaar voor BRESS Per4mance? Maak tussen 30 mei en 2 juni kennis met de meest uiteenlopende, unieke en gaafste sporten ooit! Ja ik doe mee!

BRESS daagt je uit om sporten te gaan proberen die je normaal gesproken niet zo snel zou doen (of al heel lang op je bucket list staan, maar nog niet aan toe gekomen bent). Zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen aan BRESS Per4mance. Bij BRESS zijn verschillende van onze eigen sporten maar ook nieuwe sporten te beoefenen. Daarnaast nemen verschillende externe sportpartners deel bij wie je een sport kan gaan proberen. Je kan zelf kiezen welke sporten jij wilt gaan ontdekken binnen deze vier dagen. Lijkt het je bijvoorbeeld tof om door de straten van Breda te scheuren op een longboard of wil je weer even terug naar de tijd dat je als kind in de touwen hing bij Apenkooi? Het kan! Denk ook aan sporten als Xcore, zelfverdedigingslessen, lacrosse, acroyoga, Jumping Fitness, bubbelbal en ga zo maar door! Misschien zit er wel een sport tussen die je zó leuk vind om te doen, dat je er mee door gaat. Ga de uitdaging alleen aan of met je vrienden!

Programma

Op dinsdagavond van 21:00 tot 23:00 zal er een DJ in de fitness aanwezig! Je kunt je plek in de fitness reserveren via de reguliere weg op Virtuagym. Let’s working out before going out!

Prijzen
Tijdens deze 4 dagen ontdek je niet alleen diverse sporten, maar maak je ook nog eens kans op mega toffe prijzen. Deze prijzen zijn op twee verschillende manieren te winnen.

  1. De hoofdprijs is te winnen door aan zoveel mogelijk sporten mee te doen. Na deelname aan een sport ontvang je van de instructeur een kaartje waarop je jouw gegevens kan noteren. Dit kaartje stop je in een grabbelton en aan het einde van BRESS Per4mance gaan wij hier 4 winnaars uit grabbelen. Aan hoe meer sporten je deelneemt, hoe meer kaartjes je in de grabbelton mag stoppen, hoe meer kans je maakt op de hoofdprijs! Wat die hoofdprijs is, houden wij voorlopig nog even geheim…
  2. Naast de hoofdprijs zijn er nog andere prijzen te winnen. Deze prijzen win je door zoveel mogelijk punten te behalen. Hoe verdien je deze punten dan? De punten verdien je door tijdens deze 4 dagen deel te nemen aan de sporten. Iedere sport heeft zijn eigen aantal punten, hoe meer punten je verzamelt hoe meer kans je maakt op deze prijzen. Er zijn zowel prijzen voor dames als voor heren te winnen. De punten worden toegekend na deelname aan de sport.

Hoe kan ik meedoen aan BRESS Per4mance?
Ben je al BRESS-lid? Dan heb je al betaald voor een lidmaatschap en zijn de BRESS Per4mance credits gratis. Ben je nog geen BRESS-lid? Dan dienen de BRESS Per4mance credits nog gekocht te worden voor een schappelijke prijs van €15,00 (inclusief gratis drankje bij onze sportsbar). Zowel leden als niet-leden dienen de BRESS Per4mance credits nog aan te schaffen.

Ben je na BRESS Per4mance zo enthousiast geworden en zou je graag een BRESS lidmaatschap afsluiten? Zorg dat je dit binnen 1 week na BRESS Per4mance (uiterlijk 10 juni) doet, dan verrekenen wij je inschrijfgeld dat je hebt betaald voor BRESS Per4mance met je lidmaatschap kosten. Dat betekent dat je als student nog maar €85,00(!!) hoeft bij te betalen.

Waarom deze credits nodig zijn? Met de credits kan jij je inschrijven voor de deelnemende sporten van BRESS Per4mance en zien wij ons systeem wat je hebt gedaan. Zo kunnen wij de puntentelling gemakkelijk bijhouden voor de te winnen prijzen.

Een ticket voor BRESS Per4mance is verkrijgbaar vanaf maandag 2 mei. Klik hier om jezelf aan te melden voor BRESS Per4mance! Attentie! 1 week voordat BRESS Per4mance begint zullen de sporten die je kunt beoefenen open gaan in Virtuagym en kan jij je plek gaan reserveren!

Meer informatie over deelname en alle spelregels vind je hier!

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.