BRESS

Coronatoegangsbewijs

5 november 2021

Naar aanleiding van de recente persconferentie van het Kabinet over de verbrede inzet van het coronatoegangsbewijs, zullen wij vanaf zaterdag 6 november iedere sporter, bezoeker of gast (vanaf 18 jaar) van ons sportcentrum bij binnenkomst vragen naar een geldig coronatoegangsbewijs in combinatie met de gebruikelijke reservering voor jouw sport.

Een geldig coronatoegangsbewijs krijg je als je volledig gevaccineerd bent, een herstelbewijs hebt of door een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

Deze controle voeren wij uit met de CoronaCheckApp. Houd bij binnenkomst je QR code dan ook gereed.

Door de extra controle naast het reguliere inchecken, kan het zijn dat het wat drukker is bij de entree en receptiebalie op piekmomenten. Wij vragen daarvoor je begrip. Ons personeel zal zich keihard blijven inzetten om iedereen zo snel mogelijk van dienst te zijn, naast dat ze beschikbaar blijven voor vragen of bijvoorbeeld het uitserveren van drankjes in onze Sportsbar.

Informatie over het coronatoegangsbewijs vind je op op de website van de Rijksoverheid.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Bij vragen of opmerkingen stuur een email naar info@bress.nl

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.