BRESS

COVID-19 Update

27 november 2021

Gisteren, vrijdag, 26 november, zijn er tijdens de persconferentie van het demissionair kabinet wederom nieuwe beperkende maatregelen aangekondigd om het Covid-19 virus terug te dringen.

Dit heeft helaas weer gevolgen voor ons als sportcentrum. Vanaf maandag 29 november zijn wij geopend tot 17:00 op maandag tot en met vrijdag. In het weekend verruimen wij onze openingstijden van 15:00 tot 17:00 voor onze fitness en squashbanen. Na 17:00 kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de faciliteiten in ons sportcentrum, zoals de fitness, de squashbanen, danszaal en sporthal.

Alle mogelijke momenten binnen onze openingstijden om te sporten zullen, zoals jullie gewend zijn, te vinden zijn in onze reserveringssystemen. Voor alle sporten via onze BRESS app of via bress.virtuagym.com of voor het squashen via bress.baanreserveren.nl.

Verder zal er vanaf zondag 28 november in ons sportcentrum weer 1,5 meter afstand gehouden moeten worden van elkaar op de momenten dat er niet gesport wordt.

Daarnaast zal bij verplaatsing door ons sportcentrum weer een mondkapje gedragen moeten worden.

Deze beperkte openingstijden en nieuwe maatregelen gelden in ieder geval tot 19 december. We hopen uiteraard dat dit niet langer zal zijn en we snel terug kunnen naar ons reguliere sportrooster. Op het moment dat er veranderingen zijn in de maatregelen zullen we dit via onze gebruikelijke kanalen verspreiden.

Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar info@bress.nl

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.