BRESS

Disclaimer

Lees hem hieronder.
  1. De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de pagina’s die je als bezoeker en gebruiker van deze website bekijkt. De disclaimer heeft betrekking op alle op deze website aanwezige inhoud (content).
  2. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken stem je in met deze disclaimer.
  3. De op deze website getoonde informatie wordt door BRESS met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.
  4. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. De geboden informatie is niet bedoeld als een vervanging van deskundig advies. Zonder verificatie of nader advies is gebruikmaken van de geboden informatie voor eigen rekening en risico van de gebruiker.
  5. BRESS  is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
  6. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele eigendomsrechten en is niet toegestaan.
  7. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.