BRESS

Extra ledenvoordeel

Ook bij niet-sportgerelateerde partners.

Elke donderdag 25% korting op drankjes
Café de Kater is een oergezellig bruin Café op de Havermarkt in Breda. Bij de Kater voel je je gelijk thuis! Als BRESS-lid ontvang je elke donderdagavond 25% korting op drankjes (m.u.v. speciaalbier). Hóe chill is dit?! Vergeet niet je BRESS sportkaart voorzien van foto en vervaldatum mee te nemen.

Huur voordelig een Beer Pong tafel
TunTun-verhuur biedt het hele jaar door een vaste lage prijs voor de huur van een officiële Beer Pong tafel. Je kent het wel, dat spel waar je een pingpong bal in een cup met bier moet gooien. Het studentenspel dat niet mag ontbreken op een feestje!

  • Gratis bezorging binnen Breda (ook spoed!)
  • Inclusief officiële spelregels, bekers and balletjes
  • 1 dag gebruik, volgende dag halen wij de tafel weer op
  • Kosten: € 30,- (+ borg: € 50,- contant)

Wil jij één of meerdere tafels huren? Neem dan contact met TunTun-verhuur op via Facebook of bel/app naar 06 25 42 22 81 of 06 12 31 91 95.

Exclusief voor BRESS-leden: De eerste maand gratis
Nooit meer gedoe met je fiets? Swapfiets is er voor jou: voor een vast bedrag per maand krijg jij een Swapfiets. Zij zorgen ervoor dat-ie het altijd doet. Service & reparaties zijn altijd gratis. Iets mis met je fiets? App, bel of e-mail en binnen 12 uur brengt Swapfiets weer een werkende fiets op locatie.

Als BRESS-lid ontvangen je de eerste maand gratis. Wil jij gebruik maken van deze super deal? Meld je dan aan via www.swapfiets.nl en vermeld in de opmerking dat jij lid van BRESS bent. Bij het afleveren van jouw Swapfiets vragen ze ter controle naar je BRESS sportkaart. Zorg er dus voor dat deze voorzien is van een foto en vervaldatum.

Advies op gebied van voeding, training en supplementen
Health Advies Breda is een uniek concept in Nederland en zitten in het centrum van Breda aan de Tolbrugstraat 15a. Studeren, werken, sporten en privé zijn allemaal factoren in het leven waar je een fit en gezond lichaam voor nodig hebt. De coaches van Health Advies kunnen jouw de tools geven om een fit en gezond lichaam te bereiken.

Health Advies is 7 dagen per week geopend, een afspraak maken is niet nodig. Loop gerust even langs en één van de coaches gaat met je aan de slag!

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).