BRESS

Faciliteiten

BRESS Sportcentrum, de huiskamer van studenten.

Receptie

Heb je vragen, wil je een lidmaatschap afsluiten, je aanmelden voor een activiteit, een squashbaan reserveren, ben je iets kwijt of is er iets anders waar je niet uit komt? Onze receptie-toppers staan 5 dagen per week, van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 21:00 uur en op vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur, voor je klaar en helpen je graag.

Fitness

In de zomer van 2018 is onze fitness grotendeels vernieuwd! Op de nieuwe cardio- en krachtapparaten van Matrix Fitness kun jij je lekker in het zweet werken. Ook is onze Free Weight Area vergroot waardoor je meer ruimte hebt om oefeningen te doen met bijvoorbeeld kettlebells, TRX en dumbells.

Dance Studio

Onze groepslessen, zowel live gegeven door een instructeur als virtueel, vinden in onze Dance Studio plaats. Groepslessen zijn ideaal als je op een leuke en uitdagende manier in een groep aan je spierkracht, conditie of figuur wilt werken.

Squashbanen

Kom op één van onze 6 squashbanen lekker een balletje slaan. Zowel leden- als niet-leden zijn welkom. Het squashtarief is o.a. afhankelijk van of lid bent of niet. Lees alles wat jij moet weten over squashen bij BRESS op onze pagina over squash.

Sporthal

Ben jij een echte teamsporter? Dan heb je bij BRESS een ruime keuze uit verschillende zaalsporten! Denk bijvoorbeeld aan basketbal, volleybal, handbal of badminton. Train mee onder begeleiding van een enthousiaste trainer of nodig andere BRESS-leden uit om samen te sporten tijdens de vrije instuif uren.

Centre Court, ons sportcafé

Of je nou overdag nog even wilt studeren (gratis WIFI) voor het sporten of juist na afloop nog even gezellig wilt blijven hangen met je vrienden om een sportwedstrijd te kijken; in ons gezellige sportcafé kun je altijd terecht.

Sociëteit SV Virgo

Sinds januari 2016 bevindt de sociëteit van SV Virgo (Avans Hogeschool) zich in ons sportcentrum en lopen hun leden bij ons de deur plat. SV Virgo is de grootste, oudste en gezelligste studentenvereniging van Breda. In de sociëteit kan iedereen gezellig met elkaar een biertje, frisje, koffie of thee drinken.

Zaalverhuur en evenementen

Het BRESS Sportcentrum beschikt over een 1700 m2 grote sporthal (NOC/NSF gecertificeerd) en diversere kleinere ruimtes die te huur zijn. Hierbij heb je de keuze om de horeca er ook bij te betrekken. De ruimtes in combinatie met de gunstige ligging van ons sportcenter, gelegen vlakbij de A27 en gemakkelijk bereikbaar vanaf het Centrum en Breda CS, maken BRESS Sportcenter een ideale locatie voor beurzen, netwerkborrels, (bedrijfs)sportdagen en evenementen.

Meer weten over de mogelijkheden, beschikbaarheid en prijs? Stuur dan een e-mail naar info@bress.nl of bel naar 076 – 521 54 53. We denken graag met u mee.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.