Health Advies Breda

Health Advies Breda is een uniek concept in Nederland en zitten in het centrum van Breda aan de Tolbrugstraat 15a. Bij Health Advies kun je langskomen voor gratis persoonlijk advies op het gebied van voeding, training en supplementen. Zij maken (gratis) op maat gemaakte schema’s voor al hun klanten. Verder doen ze een (gratis) huidplooimeting op vier punten waarmee ze jouw vetpercentage meten. Zij kunnen jouw de tools geven om een fit en gezond lichaam te bereiken.

Health Advies is 7 dagen per week geopend, een afspraak maken is niet nodig! Loop gerust even langs en één van de coaches gaat met je aan de slag!

In het dagelijks leven is voeding heel belangrijk. Door de juiste keuzes te maken voor het lichaam kan deze beter functioneren. Studeren, werken, sporten en privé zijn allemaal factoren in het leven waar je een fit en gezond lichaam voor nodig hebt. Waarom is voeding belangrijk? Door de juiste verhouding van de koolhydraten, eiwitten en vetten krijg je stabielere energielevels. Waardoor je dus meer energie krijgt zal je concentratie beter zijn en heeft dit dus ook een goede invloed op het studeren.

Naast voeding is sporten een belangrijk element in een gezonde leefstijl. Als je sport vraag je meer van het lichaam aangezien deze veel energie verbruikt. Als je dus voor, tijdens en na het sportende juiste supplementen en voeding inzet zullen de spieren beter herstellen en opbouwen.

Heb je een extra boost nodig? Supplementen zijn een goede toevoeging om het geheel compleet te maken. Met de juiste supplementen kan je er voor zorgen dat je doel sneller bereikt wordt. Een aantal basis supplementen zijn o.a.; multivitaminen, omega 3 (visolie), vitamine D3 en de whey eiwitshake.

Avans Hogeschool Internationaal hoger onderwijs Breda