BRESS
COVID-19 update: BRESS is gesloten tot tenminste 6 april 2020. Blijf op de hoogte via onze social media kanalen.

Dames zaalvoetbal prestatieteam

In samenwerking met zvv Bristol Team uit Roosendaal

BRESS Ladies Futsal en zvv Bristol Team uit Roosendaal gaan een nieuwe sportieve uitdaging aan! Op maandag 3 juni 2019 hebben Hans Lauwen (oprichter/trainer Bristol Team) en Timothy Nahrwold (trainer/coach BRESS Ladies Futsal) elkaar de hand geschud en is het BRESS dames zaalvoetbal prestatieteam een feit!

Vanuit BRESS hebben we de ambitie om met ons sportaanbod meer naar een topsportklimaat te gaan. Dit is alleen mogelijk als sporters/teams hun krachten kunnen meten met andere sterke teams tijdens topcompetities en toernooien in het land. Het dames zaalvoetbal prestatie team van BRESS gaat daarom het seizoen 2019 – 2020 uitkomen in de 1e Klasse van de KNVB, District West II. De dames spelen dan, als satelliet team onder de verenigingsnaam van zvv Bristol Team, in district West II. Zvv Bristol Team bestaat sinds 1977 en is hiermee de oudste zaalvoetbalvereniging van Roosendaal. Wij zijn dan ook ontzettend blij en trots op deze samenwerking!

BRESS Dames Futsal organiseert sinds februari 2012 op de maandagen OPEN zaalvoetbaltrainingen waarbij techniek, conditie, mentaliteit en het sociale aspect centraal staan. De trainingen zijn toegankelijk voor zowel de beginnende als de gevorderde speelsters. De belangstelling voor vrouwenvoetbal stijgt nog steeds en sinds de start van BRESS Dame Futsal is er steeds gewerkt richting de opbouw van een prestatieteam. Het blijft studentensport en de dames zullen, binnen hun eigen ambities, zelfstandig taken oppakken in zg. commissies.

In district West ll geldt het spelen van uit- en thuiswedstrijden. De thuiswedstrijden vinden plaats in Topsportcentrum Rotterdam. Support het team en kom een keer kijken! Het speelschema volgt zodra deze bekend is.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).