BRESS
Alles weten over onze COVID-19 maatregelen? Klik hier.

Wat BRESS jou heeft te bieden tijdens COVID-19!

5 mei 2020

Hoewel we de deuren van BRESS nog niet mogen openen, kunnen we op afstand nog wel samen fit blijven! Helaas zit je thuis en kan je niet naar ons komen, maar dit is geen reden om niet te sporten, neem bijvoorbeeld onze push-up challenge! Wij willen jou zo goed mogelijk helpen in deze tijden en dit is wat wij jou te bieden hebben:

  • FitSnacksTV, met jouw persoonlijke code die je terug vindt in onze nieuwsbrief, kan je gratis fitness videos en live-lessen volgen! Klik hier om te zien hoe FitSnacksTV werkt.
  • Volg je liever live-lessen van je favoriete instructeurs van BRESS? Niet getreurd, want wij gaan elke dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond live om 19:30 op Facebook.
  • Leuke home-workout schema’s op Facebook. Hier terug te vinden (Beginners, Advanced & Fatburning)
  • Extra hulp nodig bij het sporten, meld je dan aan voor onze personal training via info@bress.nl en kom in contact met één van onze fitness instructeurs die je met alle plezier persoonlijk kan begeleiden!
  • BRESS Singelloop Team, vanaf volgende week gaan we beginnen aan de voorbereiding op de Singelloop! Meld je aan en maak gebruik van korting op je inschrijfgeld, persoonlijke begeleiding en nog veel meer voordelen! Samen gaan we voor een geweldige prestatie op de Singelloop!

We zijn ook op zoek naar betere manieren om jou te kunnen bereiken. Via deze enquête kun je door het beantwoorden van slechts 10 vragen ons helpen jou in de toekomst beter te bereiken!

Samen blijven we fit en veilig, doe met ons mee!

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).