BRESS
Kick-start 2019 – Sport één maand gratis! Word deze maand lid of verleng je abonnement met één jaar en sport niet 12, maar 13 maanden voor slechts € 100,-.

Studenten Kampioenschappen

Vertegenwoordig jouw studentenstad Breda.

NSK staat voor ‘Nederlands Studenten Kampioenschap’. Jaarlijks worden er onder auspiciën van Studentensport Nederland (SSN) in ruim 50 takken van sport NSK’s georganiseerd.

Geen NSK is hetzelfde; zo zijn er kleinschalige NSK’s in takken van sport die minder bekend zijn maar ook grote meerdaagse en jaarlijks terugkerende NSK`s met 100+ deelnemers waarbij het niveau landelijke subtop betreft van sporten die in Nederland en/of de Nederlandse studentenwereld populair zijn. Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) dat altijd in een weekend in juni plaatsvindt en waaraan ruim 1500 studenten deelnemen, is hier een voorbeeld van. Het komt ook steeds vaker voor dat winst op het NSK hét ticket is naar de Europese Kampioenschappen in de betreffende tak van sport. Hóe vet is dat?!

Benieuwd naar welke NSK’s er in 2018/2019 gaan plaatsvinden? Bekijk dan de evenementenkalender van SSN. Neem contact op met info@bress.nl wanneer jij wilt uitkomen op een van de geplande NSK’s.

GNSK 2019
BRESS doet jaarlijks mee aan het GNSK met enkele tennissers en een volleybal- en basketbal team. Vraag de trainer(s) van deze sporten naar meer informatie en laat het hen weten wanneer je interesse hebt om deel te nemen. Indien er voldoende animo is om een team op te richten voor een andere sport die ook op het GNSK beoefend wordt dan horen wij dit graag en kijken we naar de mogelijkheden om ook daar aan te deel te nemen.

 

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).