BRESS

Over BRESS

Al sinds tijden in Breda.

BRESS Bredase Studentensport, partner van Avans Hogeschool en Breda University of Applied Sciences, is met een aanbod bestaande uit meer dan 60 sporten, van fitness tot zwemmen en van boulderen tot yoga, hét sportplatform voor hbo-studenten in Breda.

In het BRESS Sportcentrum is er voor iedereen iets te doen: Sporten, socializen, studeren of gewoon een drankje doen. Naast gebruik maken van het uitgebreide aanbod in ons sportcenter, kun je op veel plaatsen op vertoon van je BRESS sportkaart met korting terecht bij onze sportpartners in Breda. Ook hebben we diverse andere lokale partners, zoals Swapfiets Breda en Café de Kater, waar BRESS-leden van extra voordeel genieten.

Onze slogan luidt niet voor niets ‘More than just sports!’; wijnproeverijen, pub quizzen, salsa avonden, apenkooi en nog veel meer activiteiten worden er georganiseerd naast de sporttoernooien die er regelmatig bij BRESS plaatsvinden. Benieuwd naar welke activiteiten er deze maand bij ons plaats gaan vinden? Bekijk dan onze activiteitenpagina.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.