Reglement

Sportkaartcontrole
De sportkaart is strikt persoonlijk. Je dient deze kaart altijd bij je te hebben tijdens het sporten. Kun je deze op verzoek van de docent of de BRESS-medewerker niet tonen, dan is deelname aan het sportprogramma niet mogelijk.

Inschrijven groepslessen/zaalsporten/fitness
Om deel te nemen aan groepslessen/zaalsporten/fitness is inschrijven verplicht. Dit kan via bress.baanreserveren.nl.

Let op: De reservering komt 5 minuten voor aanvang van de start les/training te vervallen indien er niet is ingecheckt in het BRESS Sportcenter. Kom dus op tijd!

Inschrijven cursussen/competities

Om deel te nemen aan cursussen of competities is inschrijven verplicht. Neem altijd je sportkaart mee en let op: vol is vol! Je inschrijving is pas geldig na betaling (indien van toepassing). Inschrijven voor een cursus betekent ook dat je aanwezig bent; mocht je onverhoopt verhinderd zijn, meld je dan af bij BRESS.

Diefstal/verlies sportkaart
Je kunt tegen betaling van € 15,- administratiekosten een nieuwe sportkaart aanvragen bij de BRESS receptie. Bij sprake van diefstal brengen we deze kosten niet inrekening indien je dit kan aantonen met een bewijs van van jouw aangifte.

Restitutie
Restitutieverzoeken voor BRESS sportkaarten worden niet in behandeling genomen, tenzij er een medische reden is en een geldende doktersverklaring wordt overhandigd. Restitutieverzoeken dienen altijd schriftelijk te worden gedaan.

Schoeisel en handdoekverplichting
Het is niet toegestaan met buiten gedra­gen sport­schoenen de sportruimten te betreden i.v.m. hygiëne. Een handdoek is bij diverse lessen en in de fitness verplicht. Zorg dat je deze bij je hebt!

Huren van sportmaterialen
Je kunt bij BRESS diverse sportmaterialen huren. Voor het uitlenen van deze materialen wordt een borg van € 35,- gevraagd. Deze moet je contant betalen. Daarnaast wordt er afhankelijk van het materiaal huur gevraagd. Een tennis- en squashracket kost € 2,50 per dag (uitgezonderd squashrackets in het BRESS Sportcenter). Reserveer tijdig als je materialen wilt huren. BRESS verhuurt haar sportmateriaal alleen aan sportkaarthouders.

Aansprakelijkheid
BRESS kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen van ongevallen tijdens de sportbeoefe­ning, verlies of beschadiging van goederen. De sportkaarthouder draagt zelf het risico voor mogelijk letsel of schade als gevolg van deelname aan het sportprogramma.
Tevens kan BRESS niet aansprakelijk worden gesteld voor gestolen voorwerpen. Het is daarom aan te raden om je waardevolle spullen thuis te laten of gebruik te maken van de kluisjes. Hangsloten zijn te koop bij de BRESS bar voor de prijs van € 5,- of neem je eigen hangslot mee. Het is niet toegestaan om sportspullen ed. mee te nemen in de fitnessruimte.

Avans Hogeschool Internationaal hoger onderwijs Breda