Salming BRESS Open

Het grootste squash toernooi van Breda komt eraan! Tijdens dit tweedaagse toernooi op zaterdag 3 en zondag 4 maart in het BRESS Sportcenter, kunnen regionale en nationale squashers zich met elkaar meten. Tessa Ter Sluis, Nederlands kampioen dames squash 2017, komt ook in actie op het toernooi.

Er zijn diverse prijzen te winnen zoals o.a. geldprijzen t.w.v. maar liefst € 250,-. Het Salming BRESS Open toernooi is meetellend voor de SBN-ranking. Meedoen is mogelijk voor een bedrag van slechts € 15,- (let op: Je dient dus wel geregistreerd te zijn bij de bond).

Schrijf je in via toernooi.nl. LET OP: Wegens de technische fout op toernooi.nl kan het zijn dat je een foutmelding krijgt bij het aanmelden, in dat geval helpt een nieuw account maken in vrijwel alle gevallen. Zo niet; stuur dan een e-mail naar info@bress.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Heb je nog vragen? Bel gerust naar BRESS via 076 – 521 54 53 of stuur een e-mail naar info@bress.nl.

BRESS Sportcenter
Nieuwe Inslag 99
4817 GN Breda

Sponsoren

LeanForms is een bedrijf dat andere bedrijven helpt om de bedrijfsvoering te verbeteren. Dit doen ze door middel van verschillende formulieren aan te bieden. Ze komen een tijdje in het bedrijf mee kijken, hoe alle processen in het bedrijf lopen. Aan de hand van deze conclusies worden er adviezen op maat gemaakt voor het bedrijf.

De visie van het bedrijf ziet er als volgt uit: LeanForms vindt dat een software een bepaalde waarde moet toevoegen om de bedrijfsvoering te verbeteren. Het programma helpt om alles sneller en nauwkeuriger te kunnen verwerken. Het programma is gemakkelijk en door iedereen te gebruiken. Een goede samenwerking is belangrijk, omdat de mens uiteindelijk het verschil maakt en niet de techniek.

LeanForms zit gevestigd op het industrieterrein bij Breepark Breda. Het adres van LeanForms is: LeanForms, Minervum 7068 C, 4817 ZK BREDA, +31 (0) 161 – 778442, info@leanforms.com.

In Nederland is gezond leven bijna een trend geworden. Goed presteren in de sport en de juiste voeding zijn de punten waar de sporters erg op letten. Als het lichaam voldoende voedingstoffen binnen krijgt, functioneert het lichaam beter. Bij de grootste doelgroep van BRESS geldt: Studeren, werken, sporten en privé moet allemaal gescheiden zijn, maar ook weer samenkomen daar waar nodig is.

Met alleen sporten kom je er niet, het is namelijk net zo belangrijk dat je de juiste voeding binnen krijgt. Health Advies Breda maakt trainingsschema’s en voedingsschema’s die op elkaar zijn afgestemd. Met deze twee soorten schema’s kan iedereen beginnen met een gezondere leefstijl.

Health Advies Breda is de grootste voedingssupplementen winkel in Nederland. Ze bieden dan ook alle soorten en maten aan. Er zit echter wel een groot verschil in zegt Geert: Je hebt een aantal essentiële onderdelen nodig om een goed supplement aan te bieden. Dit zijn onder andere Omega 3, vitamine D3, multivitaminen en de bekendste eiwit shakes.

www.healthadviesbreda.nl

 

Salming Sport is een opkomend groeiend merk in Nederland. Salming sport is in 2001 gelanceerd ter ere van een Zweedse ice-hockey speler genaamd Börje Salming, ook wel ‘The King’ genoemd. In 1993 is Börje Salming gestopt met zijn carrière en leeft het merk Salming Sport verder. Salming sport is ondertussen gespecialiseerd in hardlopen, floorball, handbal, squash en badminton kleding en materialen.

www.salming.com

Avans Hogeschool Internationaal hoger onderwijs Breda