BRESS
Alles weten over onze COVID-19 maatregelen? Klik hier.

Basketbal

Rubin
Gratis

Dinsdag, 19:00 – 21:00 Reserveer

Donderdag, 19:30 – 21:30 Reserveer

BRESS Sportcentrum, Sporthal B

Basketbal is een van oorsprong Amerikaanse balsport waarbij je een bal moet veroveren en deze door de ring (de basket) van de tegenpartij moet gooien. Natuurlijk moet je proberen te voorkomen dat de tegenstander hetzelfde bij jou doet.

Tijdens de training op donderdagavond ligt de focus echt op het verbeteren van je balvaardigheid, techniek, regelkennis en tactiek en tijdens de training op de dinsdagavond worden er vriendschappelijke wedstrijden gespeeld (de teams worden ter plaatse gevormd). Ter attentie: gedurende het winterseizoen van november t/m  februari komt de training op de donderdagavond te vervallen.

Je kunt het gehele jaar door bij beide trainingsmomenten aansluiten en je hoeft geen basketbal ervaring te hebben.

Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap
BRESS doet jaarlijks met een basketbalteam mee aan het GNSK. Wil jij BRESS en daarmee ook ons mooi Breda vertegenwoordigen op de Olympische Spelen onder de Nederlandse studentensteden? Houd dan onze website in de gaten of vraag onze trainer naar meer informatie.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.