BRESS
Verdien tot maar liefst € 100,- (!) door je vrienden bij onze receptie lid te maken van BRESS tijdens onze Bring-A-Friend actieweken! Lees alle spelregels hier.

Basketbal

Hubert
Gratis

Dinsdag, 21:00 – 22:30 Reserveer
Donderdag, 19:00 – 20:30 Reserveer

BRESS Sportcenter, Sporthal B

Basketbal is een van oorsprong Amerikaanse balsport waarbij je een bal moet veroveren en deze door de ring (de basket) van de tegenpartij moet gooien. Natuurlijk moet je proberen te voorkomen dat de tegenstander hetzelfde bij jou doet.

Tijdens de training op dinsdagavond ligt de focus echt op het verbeteren van je balvaardigheid, techniek, regelkennis en tactiek en tijdens de training op de donderdagavond worden er vriendschappelijke wedstrijden gespeeld (de teams worden ter plaatse gevormd).

Je kunt het gehele jaar door bij beide trainingsmomenten aansluiten en je hoeft geen basketbal ervaring te hebben.

Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap
BRESS doet jaarlijks met een basketbalteam mee aan het GNSK. Wil jij BRESS en daarmee ook ons mooi Breda vertegenwoordigen op de Olympische Spelen onder de Nederlandse studentensteden? Houd dan onze website in de gaten of vraag onze trainer naar meer informatie.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).