BRESS
Alles weten over onze COVID-19 maatregelen? Klik hier.

Beachvolleybal

Breda Beach
15,- korting

Vrijspelen op aanvraag
Dinsdag, 19:45 – 21:15 Beginners
Woensdag, 19:30 – 21:00 Niveau midden
Donderdag, 19:30 tot 21:00 Competitie hoog

Wolfslaardreef 105 Breda

Let op: Tijdens de winterperiode zijn er geen indoor trainingen / competitie. Deze starten weer in de lente.

Beachvolleybal wordt gespeeld op een ondergrond van zand en in tegenstelling tot zaalvolleybal bestaat een team (officieel) maar uit 2 spelers. Twee andere grote verschillen zijn dat de spelers geen vaste posities in het veld hebben en dat de bal zwaarder en zachter is.

Beachvolleybal is te beoefenen bij Breda Beach (de ingang van het terrein bevindt zich in de fietsenstalling van zwembad Wolfslaar).

BRESS-leden voordeel
BRESS-leden krijgen € 15,- korting op een basislidmaatschap en betalen hierdoor slechts € 45,- i.p.v. € 60,- voor een heel seizoen*. Wil je eerst een keer kennismaken met Breda Beach, de trainers en leuke sfeer? Meld je dan aan voor een gratis proeftraining via beachtennis@bredabeach.nl.

Vrij spelen
Vrij spelen is mogelijk met een basislidmaatschap en buiten de trainingstijden om. Interesse? Stuur dan een e-mail naar bestuur@bredabeach.nl.

Training
Wanneer je mee wilt trainen dan kan dit met een basislidmaatschap aangevuld met een trainingslidmaatschap (€ 40,- per seizoen). Stuur een e-mail naar beachtennis@bredabeach.nl om je aan te melden.

* Korting enkel op vertoon van je BRESS sportkaart voorzien van foto en vervaldatum.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.