BRESS

Bootcamp

Sander of Jochem (Fysiotherapie Heusdenhout)
Gratis

Dinsdag, 19:30 – 20:30

Wilderen 2 Breda

Bootcamp is groepstraining die conditie- en krachtoefeningen combineert en buiten plaatsvindt. Tijdens veel oefeningen wordt er gebruik gemaakt van eigen lichaamsgewicht en obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, denk bijvoorbeeld aan bankjes, stoepranden en hekken. Sommige oefeningen doe je in tweetallen of in kleine groepjes, zodat je elkaar kunt gebruiken om bepaalde oefeningen uit te voeren en elkaar aan te moedigen. Samen bereik je meer!

Het mooie aan bootcamp is dat iedereen mee kan doen. Je bepaalt namelijk zelf hoe zwaar je het maakt. Is een oefening te zwaar of lukt het niet? Wees dan niet bang om de trainer aan te spreken; hij kan je dan een aangepaste oefening geven.

Draag…
…goede renschoenen
…laagjes
…kleding van functionele stoffen (liefst geen katoen)
…bij kou handschoentjes (liefst niet van wol)

Door weer en wind
Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding! Onze bootcamp gaat altijd door, ongeacht het weer. In het uitzonderlijke geval van extreme weersomstandigheden verplaatst de bootcamp naar binnen. Zorg ervoor dat je jouw plek altijd vooraf reserveert via bress.baanreserveren.nl zodat we je bij wijzigingen kunnen informeren.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).