BRESS
Tijdens de zomerperiode hanteren wij een aangepast sportrooster. In juni beginnen we met afbouwen van de (live) groepslessen, bekijk het rooster hier.

Darten

Zie omschrijving

Maandag, 08:00 – 00:00
Dinsdag, 07:00 – 00:00
Woensdag, 08:00 – 00:00
Donderdag, 07:00 – 00:00
Vrijdag, 08:00 – 00:00
Zaterdag, 09:00 – 15:00
Zondag, 09:00 – 15:00

BRESS Sportcenter, Sportbar

Darten is een sport die gespeeld wordt met drie darts (pijltjes) en een dartbord. Het is een eeuwenoud spel; waar het precies vandaan komt is niet geheel bekend maar er wordt beweerd dat de sport is begonnen in tijden dat soldaten tussen de verslagen door als tijdverdrijf wedstrijden hielden met het gooien van korte speren op bijvoorbeeld omgekeerde bodems van wijntonnen en later op schrijven van boomstam.

Vrij spelen
In het sportcafé van BRESS Sportcenter hangen 2 dartborden waarop vrijgespeeld kan worden tijdens openingstijden.

Dart ranking
Gedurende het academische jaar worden er 8 ranking toernooien georganiseerd; 7 reguliere ranking toernooien en 1 finale ranking toernooi. Om aan het finale toernooi te mogen deelnemen moet je aan minimaal 4 reguliere ranking toernooien hebben deelgenomen. Je kunt op elk moment in onze dart rankings competitie instromen, ook als je slechts aan 1 toernooi wilt deelnemen.

Elke ranking toernooi (max. 20 darters) gaat van start met een loting en waarna er poules worden gemaakt van 4 of 5 personen. In het poule speelschema staat aangegeven wie wanneer moet spelen en wie er tijdens de wedstrijd verantwoordelijk is voor het bijhouden van de scores. Uiteindelijk wordt er middels het knock-out principe de winnaar bepaald. De ranking resultaten per toernooi worden in één overall klassement samengevoegd en kunnen worden ingezien door de deelnemers.

Kosten: € 5,- per ranking toernooi (voldoen op de avond zelf).

Coming up
#1 Vrijdag 9 september
#2 Vrijdag 14 december
#3 Vrijdag 8 februari
#4 Vrijdag 15 maart
#5 Vrijdag 12 april
#6 Vrijdag 3 mei
#7 Vrijdag 24 mei
#8 Vrijdag 21 juni – Finale toernooi

We starten om 20:00 uur in onze sportbar.

Ik wil mee doen! – Hoe meld ik mij aan?
Stuur een e-mail naar info@bress.nl of schrijf je in bij onze receptie. Geef hierbij alsjeblieft duidelijk aan voor welke datum jij jezelf opgeeft.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).