BRESS
Alles weten over onze COVID-19 maatregelen? Klik hier.

Futsal dames

Timothy
Gratis

Maandag, 20:00 – 22:00 Reserveer

BRESS Sportcentrum, Sporthal A

Ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een dynamische sport? Dan is dames zaalvoetbal bij BRESS wellicht iets voor jou! De training is voor iedereen toegankelijk, zowel voor de ervaren als die niet-ervaren voetbalster. De focus ligt o.a. op de basistechnieken, tactiek, conditie en samenspel. Natuurlijk worden er ook regelmatig partijtjes gespeeld en laten we vooral de gezellige derde helft niet vergeten! Kom gezellig naar de training en mocht je nog meer informatie willen of vragen hebben, stuur dan een e-mail naar info@bress.nl.

Dames zaalvoetbal prestatieteam
Vanaf september 2019 heeft BRESS een dames zaalvoetbal prestatieteam die uitgaat komen in de 1e Klasse van de KNVB, District West II. De dames spelen dan, als satellietteam onder de verenigingsnaam van zvv Bristol Team. Zvv Bristol bestaat sinds 1977 en is hiermee de oudste zaalvoetbalvereniging van Roosendaal. Wij zijn dan ook ontzettend blij en trots op deze samenwerking! Interesse in een plek in het prestatieteam? Informeer bij trainer Timothy naar de mogelijkheden en kosten.

Like de BRESS Futsal dames Facebook pagina om up-to-date te blijven van de laatste nieuwtjes.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.