BRESS
Tijdens de zomerperiode hanteren wij een aangepast sportrooster. In juni beginnen we met afbouwen van de (live) groepslessen, bekijk het rooster hier.

Handbal

Bart
Gratis

Dinsdag, 19:30 – 21:00 Reserveer
Op 30 april, 14 mei en 18 juni vindt de training buiten bij United Breda plaats

BRESS Sportcenter, Sporthal B

Let op: Op 30 april, 14 mei en 18 juni vindt de handbaltraining op het beachveld (outdoor) van United Breda plaats (Ganzerik 82), we gaan dan dus beach handballen! Heb je geen vervoer? Geen probleem! Stuur voor 17:00 uur een bericht naar 06 21 24 24 29 t.a.v. Anke. Je wordt dan om 19:00 bij de ingang van BRESS opgehaald met een auto.

Handbal is een balsport tussen twee teams van elk zeven spelers. Het is een dynamische sport waarbij het gaat om uithoudings- en reactievermogen. Er zijn twee belangrijke regels: de bal mag niet met het onderbeen en de voet worden gespeeld en een speler mag met de bal in de hand maar drie passen doen, daarna moet hij hem op de grond stuiten of afspelen. Een handballer moet verdedigen, aanvallen en probeert zoveel mogelijk vrij te lopen. Daarnaast spelen snelheid, werpkracht en sprongkracht ook een belangrijke rol.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).