BRESS

Handbal

Gratis
BRESS Sportcentrum

Handbal is een balsport tussen twee teams van elk zeven spelers. Het is een dynamische sport waarbij het gaat om uithoudings- en reactievermogen. Er zijn twee belangrijke regels: de bal mag niet met het onderbeen en de voet worden gespeeld en een speler mag met de bal in de hand maar drie passen doen, daarna moet hij hem op de grond stuiten of afspelen. Een handballer moet verdedigen, aanvallen en probeert zoveel mogelijk vrij te lopen. Daarnaast spelen snelheid, werpkracht en sprongkracht ook een belangrijke rol.

Met goed weer is de handbal training buiten op locatie Sportpark Paradijs Breda van 19:30 tot 21:00.

Als de weersverwachting slecht is, dan wordt er een beslissing genomen vóór 17:00 en dan vindt de training plaats in de BRESS sporthal tussen 21:00 en 22:30.

Iedereen die al een reservering had gemaakt krijgt dan een bericht per mail, er wordt een bericht gestuurd in de handbal groepsapp en de tijd en lokatie worden gewijzigd in Virtuagym.

 

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.