BRESS

Hiphop / Hiphop Feminine

Dance Nation Breda
20,- of 20% korting

Dinsdag, 21:00 – 22:00 Hiphop feminine

Gieterijstraat 8a Breda

Hiphop is een ontzettend populaire dansstijl. Het speciale aan hiphop is dat er geen standaardregels of technieken zijn. Hierdoor blijft de stijl zich steeds ontwikkelen en zijn verschillende sub-stijlen ontstaan met invloeden uit house, waacking, dancehall, locking en lyrical.

Een door Beyoncé beroemd gemaakte sub-stijl is hiphop feminine. Hierbij worden sexy maar classy dansmoves gemaakt waarin de danser(es) wordt uitgedaagd om zijn/haar vrouwelijk kant te laat zien. Heels are more than welcome bij deze vorm van hiphop!

Dankzij een samenwerking met Dance Nation Breda kunnen BRESS-leden hiphop- en hiphop feminine lessen volgen. Bij elke stijl daagt de dansinstructrice je uit en zorgt zij ervoor dat je unieke persoonlijkheid een extra boost krijgt. Gezelligheid, plezier en laagdrempeligheid staan voorop, ongeacht welk niveau je hebt.

BRESS-leden voordeel
Eén keer per week verzorgt Dance Nation Beda op dinsdagavond een gratis Hiphop groepsles in BRESS Sportcenter. Wanneer je nog vaker wilt dansen dan kan dit tegen betaling (maar met korting!) op woensdagavond op de locatie van Dance Nation Breda zelf. Er zijn dan 2 opties; namelijk 20% korting ontvangen op een abonnementsvorm naar keuze* of het aanschaffen van een 10 rittenkaart via onze webshop voor slechts € 55,- (normaal € 75,-)**. Wanneer je een abonnement wilt afsluiten neem dan contact op met Dance Nation Breda**.

* Neem je BRESS sportkaart voorzien van foto en vervaldatum mee naar de eerste les.
** Na aanschaf via de webshop kun je jouw rittenkaart bij onze receptie ophalen.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.