BRESS

Jiu Jitsu

Leonis Ju Jitsu Club
20% korting per maand

Maandag, 19:00 – 20:30
Woensdag, 19:00 – 20:30
Vrijdag, 19:00 – 20:30

Mozartlaan 35 Breda

Jiu Jitsu betekent “zachte kunst” in het Japans. Bij deze vechtsport draait het niet om het neutraliseren van kracht met kracht maar juist om het rationeel absorberen van de aanval en die energie omzetten in het nadeel van de tegenstander. Het is ontwikkeld om jezelf te verdedigen tegen geweld.

Naast de algehele fysieke verbetering die je gaat merken, ga je door het beoefenen van Jiu Jitsu ook ervaren dat je zelfvertrouwen toeneemt, je concentratie verbetert en dat je lichaam flexibeler wordt.

BRESS-leden kunnen Jiu Jitsu beoefenen bij Leonis Ju Jitsu Club onder begeleiding van Hara en Natasha. Hara heeft een zwarte band 2e graad in Karate, zwarte band 3e graad in Ju Jitsu en blauwe band in Braziliaanse Ju Jitsu. Ook heeft zij op hoog niveau aan kampioenschappen deelgenomen en is zij, als lid van het Grieks nationaal team, Wereld Kampioen geworden. Natasha heeft een blauwe band in Tae Kwon Do, Groene band in Ju Jitsu en is een beginner in Braziliaanse Ju Jitsu.

BRESS-leden voordeel
BRESS-leden ontvangen 20% korting op een maandlidmaatschap en betalen hierdoor slechts € 20,- per maand*. Via het contactformulier op de website van Leonis Ju Jitsu Club kun je een gratis proefles aanvragen of jezelf direct aanmelden.

* Korting enkel op vertoon van je BRESS sportkaart voorzien van foto en vervaldatum.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.