BRESS

Ju Jitsu

Hara en Natasha
Gratis

Dinsdag, 18:00 – 19:30 Reserveer

BRESS Sportcenter, Squashbaan 3

Ju Jitsu betekent “zachte kunst” in het Japans. Bij deze vechtsport draait het niet om het neutraliseren van kracht met kracht maar juist om het rationeel absorberen van de aanval en die energie omzetten in het nadeel van de tegenstander. Het is ontwikkeld om jezelf te verdedigen tegen geweld.

Naast de algehele fysieke verbetering die je gaat merken, ga je door het beoefenen van Ju Jitsu ook ervaren dat je zelfvertrouwen toeneemt, je concentratie verbetert en dat je lichaam flexibeler wordt.

De Ju Jitsu lessen bij BRESS worden gegeven door Hara en Natasha van Leonis Ju Jitsu Club. Hara heeft een zwarte band 2e graad in Karate, zwarte band 3e graad in Ju Jitsu en blauwe band in Braziliaanse Ju Jitsu. Ook heeft zij op hoog niveau aan kampioenschappen deelgenomen en is zij, als lid van het Grieks nationaal team, Wereld Kampioen geworden. Natasha heeft een blauwe band in Tae Kwon Do, Groene band in Ju Jitsu en is een beginner in Braziliaanse Ju Jitsu.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).