BRESS
Tijdens de zomerperiode hanteren wij een aangepast sportrooster. In juni beginnen we met afbouwen van de (live) groepslessen, bekijk het rooster hier.

Krav Maga

Alex
Gratis

Maandag 18 maart t/m 15 april, 18:30 – 19:30

BRESS Sportcenter, Squashbaan 3

Krav Maga is een in de praktijk getest zelfverdedigingssysteem ontwikkeld in Israël. Door de eenvoudig aan te leren technieken is het voor iedereen toegankelijk. Het gaat er niet om hoe mooi je een techniek uitvoert, maar hoe effectief. Kan je een gevecht voorkomen en je uit de voeten maken, dan doe je dat! Maar wordt je gedwongen jezelf te verdedigen dan is bijna alles geoorloofd.

Bij BRESS wordt Krav Maga aangeboden in de vorm van een zelfverdedigingscursus bestaande uit 5 lessen. Gedurende het studiejaar start er om de 2 à 3 maanden een cursus en voor elke cursus zijn er 15 plekken beschikbaar. Elke les wordt je uitgedaagd je grenzen te verleggen en aangeleerde technieken onder stress toe te passen. Ben je weleens onzeker op straat of heb je een vervelende ervaring meegemaakt? Dan is onze Krav Maga zelfverdedigingscursus iets voor jou! Onze trainer gaat ervoor zorgen dat jij je zekerder voelt over je eigen kracht en weerstand durft te bieden indien nodig.

Heb je al een zelfverdedigingscursus gedaan? Geen probleem! De instructeur verdeelt de groep in een beginner en een (half-)gevorderde groep zodat iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau.

Ik wil mee doen! – Hoe meld ik mij aan?

  • Ga naar bress.baanreserveren.nl
  • Selecteer ‘Sports @ BRESS’ en zoek de startdatum van de cursus op het in kalenderveld
  • Klik op ‘Self-defense’
  • Vul jouw naam in en reserveer

Wanneer je toch besluit om niet met de cursus mee te doen dan verzoeken we je vriendelijk om je reservering te annuleren of stuur ons even een e-mail zodat wij dit voor je kunnen doen. Je plek komt dan weer beschikbaar voor een ander BRESS-lid.

Let op: De cursus wordt gegeven op een squashbaan, draag daarom schone sokken of neem deze mee.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).