BRESS

Loopsporten

AV SPRINT of bij BRESS Sportcentrum
50% korting per kwartaal

Zie omschrijving

BRESS Sportcentrum, Dr. Schaepmanlaan 4 Breda

De loopsport is de snelst groeiende tak van atletiek in Nederland. Binnen deze sport zijn er verschillende loop-en wandelgroepen, denk bijvoorbeeld aan wedstrijdgerichte loopgroepen, trailrunning, bootcamp trainingen en nordic-walkinggroepen.

Loopsport bij AV SPRINT
BRESS-leden kunnen zich aansluiten bij Atletiekvereniging SPRINT en deelnemen aan de diverse loopsporten die AV SPRINT aanbiedt. De trainingen zijn gericht op het verbeteren of onderhouden van conditie of als opstap naar de wedstrijdsport. Eén ding hebben ze allen gemeen met elkaar, plezier maken staat voorop! Bekijk de schema’s van de Running Teams en de Recreatieve Loopgroepen.

Loopsport bij BRESS
Sprint in Brabantpark (een onderdeel van AV SPRINT) heeft een loopgroep die twee keer per week vanaf het BRESS Sportcenter vertrekt. Meelopen is helemaal vrijblijvend, maar het is natuurlijk wel een leuke extra motivatie wanneer je naar iets toe kunt trainen, zoals bijvoorbeeld de Bredase Singelloop.

Tip: Zorg ervoor dat je comfortabele hardloopschoenen hebt en draag functionele kleding in laagjes.

BRESS-leden voordeel
BRESS-leden kunnen gebruikmaken van de gastleden-korting en ontvangen hierdoor 50% korting per kwartaal. Een lidmaatschap kost hierdoor € 23,- per kwartaal (normaal € 46,-)*. Het eerste termijn wordt er eenmalig € 18,- inschrijfgeld gerekend. Via het inschrijfformulier op de website van AV Sprint kun je je aanmelden. Vragen? Stuur dan een e-mail naar administratie@avsprint.nl .

* Korting enkel op vertoon van je BRESS sportkaart voorzien van foto en vervaldatum.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.