BRESS
Tijdens de zomerperiode hanteren wij een aangepast sportrooster. In juni beginnen we met afbouwen van de (live) groepslessen, bekijk het rooster hier.

Looptraining

Titus
Gratis

Maandag, 19:30 – 21:00 Reserveer
Donderdag, 19:30 – 21:00 Reserveer

BRESS Sportcenter, Outdoor 1, verzamelpunt: ingang

Hardlopen is erg populair onder studenten. Geen wonder! Het is een sport die iedereen met weinig middelen en onder (bijna) alle weersomstandigheden kan beoefenen. Niet alleen verbrand je calorieën, versterkt het je gewrichten en spieren, en verbeterd rennen je fitheid, je bouwt er ook een goede conditie van op.

Sprint in Brabantpark (een onderdeel van AV Sprint) heeft een loopgroep die twee keer per week vanaf het BRESS Sportcenter vertrekt. Meelopen is helemaal vrijblijvend maar het is natuurlijk wel een leuke extra motivatie wanneer je naar iets toe kunt trainen, zoals bijvoorbeeld de Bredase Singelloop.

Tip: Zorg ervoor dat je comfortabele hardloopschoenen hebt en draag functionele kleding in laagjes. 

Save the date: Zondag 6 oktober 2019
In 2017 en 2018 deed er een BRESS-team bestaande uit leden en medewerkers mee aan de Bredase Singelloop. Ook in 2019 gaan we weer met een eigen team deelnemen! Als teamlid geniet je van allerlei voordelen, zo ontvang je korting op het inschrijfgeld, verzorgen wij een warming-up, een flesje sportdrank, een cooling down en een massage van een sportmasseur. Vanaf mei/juni 2019 kun je je weer aanmelden voor ons team, houd onze activiteitenpagina rond die periode in de gaten voor updates. 

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).