BRESS

Ouderwets gymmen

Weet je nog van vroeger?
Brouwmeesterstraat 10 Breda

Bij onze ouderwetse gymlessen maak je na een lange werkdag je hoofd weer even helemaal leeg. De nostalgie slaat zó hard in dat de smaak van Wicky spontaan weer te proeven is! Elke les bestaat uit een warming-up, een hoofdspel en een eindspel. De opgeleide meesters en juffen van ApenkooiGym doen er alles aan om jou zo hard mogelijk door de zaal te laten gieren. De ene keer is dat met Apenkooien, de andere keer met bestaande of zelfbedachte spellen als James Bond, het Grote Waterspektakel, Super Mario Kart of één van de vele varianten op trefbal. Al deze spellen zijn (her)uitgevonden voor volwassenen. Nooit kinderachtig, altijd met kinderlijk plezier. Door het trainen van je lachspieren heb je bijna niet in de gaten dat je met een aardige work-out bezig bent.

BRESS-leden krijgen 30% korting op gymlessen bij ApenkooiGym Breda.

Hoe werkt het?
Stuur een mail naar info@apenkooigym.nl met een foto van je BRESS pas. Je kunt een losse les kopen of een strippenkaart aanschaffen. Meer info over de ApenkooiGym vind je hierrrr!

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.