BRESS
Alles weten over onze COVID-19 maatregelen? Klik hier.

Padel

Probeer deze vette combinatie van Squash en Tennis!
€10,-

Maandag: 17:00 – 18:30

Donderdag: 17:30 – 19:00

Donkerstraat 44 Teteringen

Wat is padel?

Padel is een mengvorm van tennis en squash. Het wordt met een padelracket en een padelbal in een ‘kooi’ gespeeld waarbij de speelhelften van elkaar gescheiden worden door een net. De bal wordt over het net op de speelhelft van de tegenstander(s) geslagen zonder dat de bal eerst één van de wanden raakt. Het doel is om de tegenstander(s) te beletten de bal terug te slaan. De bal blijft echter in het spel als deze eerst de grond raakt en nadien één van de wanden. Dit zorgt voor langere rally’s, spelplezier, dynamiek en succesbeleving. Bij padel is het niet de sterkste die wint maar vaak de slimste. Het idee is om je kracht te combineren met tactiek en zo tot scoren te komen. De sport wordt zowel recreatief als competitief beoefend. Padel kan zowel indoor als outdoor gespeeld worden, maar wat is nou lekkerder dan in het zonnetje te sporten en af te sluiten met een biertje!

Padel-Only Academy

Allereerst leuk dat je geïnteresseerd bent in Padel bij TTV. Bart Houweling staat als Padel-Only trainer voor jou klaar om jou verder te helpen. Met Padel-Only Academy staan wij voor kwaliteit, plezier en ontwikkeling. Wil je starten met Padel? Of wil jij jezelf ontwikkelen tot een betere Padelspeler? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Stappen aanmelden Padel:
– Naar de webshop
– Koop een padel ticket.
– Ga naar het rooster
– Reserveer je plekje (alleen mogelijk als je eerst een ticket hebt gekocht).

Reserveer je plek hier!

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).