BRESS

Power Pump

Ducan, Ingeborg en Yvette
Gratis

Maandag, 20:00 – 21:00 Reserveer
Dinsdag, 19:00 – 20:00 Reserveer
Donderdag, 20:00 – 21:00 Reserveer

BRESS Sportcentrum, Dance Studio 1

Tijdens de Power Pump les ga je aan de slag met gewichten en een barbell. Ondanks dat de nadruk op krachttraining ligt, is het doel van deze les niet om heel gespierd te worden. Een strakker lijf en meer kracht-uithoudingsvermogen van je spieren is waar het om gaat.

Power Pump wordt ook wel “the fastest way to get in shape” genoemd doordat elke spiergroep aan bod komt. Mocht je nog weinig ervaring hebben met krachttraining dan is dat geen probleem, je kunt je eigen gewicht bepalen en de instructeur legt de oefeningen aan het begin van elke oefening uit.

De les bestaat uit een warming up gevolgd door oefeningen waarbij je elke spiergroep gaat trainen, ieder op een eigen muzieknummer. Op deze wijze ontstaat er een leuke uitgebalanceerde training waarbij je je hele lichaam traint: benen, billen, rug, borst, armen (biceps, triceps), schouders en buik.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).