BRESS

Sportmassage

Jasmijn de Veld
Gratis

Op afspraak op maandag en woensdag tussen 19:00 en 21:00 Reserveer

AWF ruimte, BRESS Sportcentrum

Sportmassages zijn razend populair onder sporters aangezien deze kan dienen als voorbereiding op een lichamelijke inspanning, preventief kan worden ingezet ter voorkoming van blessures als wel voor het behandelen van blessures.

Op welk niveau je ook sport, fanatiek of iets minder fanatiek, bij het trainen op de juiste intensiteit is de kans groot dat er spiercellen beschadigen. Dit is een proces dat nodig is om jouw spieren te laten groeien en sterker te maken, maar het veroorzaakt wel het vervelende gevoel van spierpijn. Om sneller van dit gevoel af te komen kan een sportmassage een goede behandelvorm zijn. Maar ook bij klachten die niet afkomstig zijn van het sporten, zoals verkrampte nek- en schouder spieren door bijvoorbeeld stress, kan sportmassage een uitkomst zijn.

Heb jij een doel voor jezelf gezet, bijvoorbeeld het lopen van de Singelloop Breda, en wil jij jezelf zo optimaal mogelijk hierop voorbereiden? Dan kan sportmassage jou helpen! Sportmassage bereidt het lichaam namelijk voor op belasting en helpt het vervolgens beter te herstellen. Het voorkomt vermoeidheid van de spieren en de kans op ongecoördineerde bewegingen wordt kleiner en daarmee ook de kans op letsel. Dankzij sportmassage kun je dus een betere prestatie leveren en verklein je tegelijkertijd de kans op blessures.

De sportmassages bij BRESS worden gegeven door Jasmijn de Veld, een vierdejaars fysiotherapie student aan Avans Hogeschool Breda.

BRESS-leden voordeel
Jasmijn heeft als visie dat sportmassages voor iedereen toegankelijk moeten zijn, daarom zijn de sportmassages bij BRESS voor leden gratis. Sportmassages zijn alleen mogelijk op afspraak op de maandag- en woensdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur. Een behandeling duurt 20 minuten en zijn in te plannen via bress.baanreserveren.nl (zie kopje ‘sportmassage’). Vragen? Stuur dan een e-mail naar sportmassage@bress.nl.

Belangrijk: Vul voorafgaand aan jouw behandeling onderstaande vragenlijst in en klik op ‘submit’. Via deze vragenlijst kan Jasmijn toetsen of sportmassage de juiste behandeling voor jou is.

Zonder ingevulde vragenlijst, geen behandeling!

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).