BRESS
Verdien tot maar liefst € 100,- (!) door je vrienden bij onze receptie lid te maken van BRESS tijdens onze Bring-A-Friend actieweken! Lees alle spelregels hier.

Squash

Toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.
Zie omschrijving

Maandag, 07:00 – 00:00 Reserveer
Dinsdag, 07:00 – 00:00 Reserveer
Woensdag, 07:00 – 00:00 Reserveer
Donderdag, 07:00 – 00:00 Reserveer
Vrijdag, 07:00 – 00:00 Reserveer
Zaterdag, 09:00 – 15:00 Reserveer
Zondag, 09:00 – 15:00 Reserveer

BRESS Sportcenter, Squashbanen 1 t/m 6

Squash is conditioneel een intensieve sport en het heeft enige relatie met tennis; het is een racketspel dat door twee personen wordt gespeeld. In tegenstelling tot tennis staan squash spelers niet tegenover elkaar maar naast elkaar en kunnen zij gebruik maken van de muren. Er is dan ook geen net gespannen en de (zachte) bal wordt steeds tegen de tegenoverliggende wand gespeeld. Psst! Wist je trouwens dat Tessa Ter Sluis, Nederlands Kampioen dames squash 2017, bij ons traint?

Tarieven en reserveren
Bij BRESS beschikken we over 6 squashbanen die te huur zijn voor zowel leden als niet-leden. Bekijk hier onze squashtarieven.

Een squashbaan huren kan online via bress.baanreserveren.nl en tijdens openingstijden telefonisch via 076 521 54 53 of direct bij onze bar/receptie. Lees vooraf goed de reserveringsvoorwaarden door.

Belangrijk: Zwarte zolen of zolen met zwarte vlakken zijn op onze squashbanen verboden. Squashen mag alleen op indoor sportschoenen.

Squash cursus (alleen voor BRESS-leden)
Tijdens onze 5-weekse cursus helpt onze trainer Derk jou de basis technieken onder de knie te krijgen en je skills te verbeteren. We hanteren een minimum van 6 en een maximum van 8 deelnemers per cursus optie. Hierdoor zijn er genoeg andere deelnemers waartegen je kunt oefenen maar heeft de trainer nog steeds alle tijd om je persoonlijke aandacht te geven.

Je hebt de keuze uit:

  • Cursus optie 1: Volgt 
  • Cursus optie 2: Volgt

Kun je helaas een datum niet? Overleg dan even met Derk of je deze les op een ander moment kunt inhalen.

Je kunt je aanmelden via onze webshop met je Virtuagym-account (zie ‘sports products’) of bij onze receptie. Kosten zijn € 25,- (dit is inclusief baanhuur en materiaal).

Squash toernooien
Gedurende het jaar vinden er meerdere avond- en dagtoernooien plaats waaraan iedereen kan deelnemen op zijn of haar gewenste niveau (beginners, half-gevorderd en gevorderd). Houd onze activiteitenpagina in de gaten voor het eerstvolgende toernooi.

Clubavond
Onze clubavond vindt elke vrijdagavond plaats (m.u.v. feestdagen) vanaf 18:00 op baan 2 t/m 5 en is bedoeld voor elke squasher die nieuwe spelers wil leren kennen of gewoon een balletje wil slaan. Squashers van elk niveau zijn welkom en onderling wordt gerouleerd van tegenspeler waardoor je met veel verschillende spelers in aanraking komt en dus ook met veel verschillende speelstijlen. Gezelligheid en squash komen op deze avond samen.

Reserveren is niet nodig, graag wel melden bij de bar bij aankomst. Kosten: € 5,-

Squash ladder competitie
Gek op squashen en lijkt het je leuk om elke 2 weken een wedstrijd te spelen met iemand van jouw niveau? Doe dan mee aan onze BRESS squash ladder competitie! Het werkt heel simpel:

  • Elke 2 weken wordt er een leuke wedstrijd voor je geregeld
  • Je kiest zelf op welke dagen je graag speelt
  • Je wordt ingedeeld op jouw speelniveau
  • Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat

Speel je ook mee? Deelname is gratis. Bezoek de website van sportconnexions voor meer informatie, het volledige reglement en om je aan te melden.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).