BRESS

Tennis

Studententennis Breda
10% korting

Zie omschrijving

Terheijdenseweg 508 Breda

Tennis is een balsport voor twee spelers (enkelspel) of paren (dubbelspel). De tennisbal moet met een racket over een net op de speelhelft van de tegenspeler(s) geslagen worden. Het doel is om het de tegenspelers(s) onmogelijk te maken de bal terug te slaan.

Dankzij een samenwerking met Studententennis Breda, de eerste studententennis vereniging van Breda, kunnen BRESS-leden tennissen. De thuisbasis van Studententennis Breda zijn de tennisvelden van TVBN.

Het tennisseizoen loopt van 1 april t/m 31 oktober 2019. Gedurende het seizoen worden er diverse toernooien, activiteiten en clubavonden georganiseerd. Tennis wordt hierdoor veel meer dan een sport alleen! Houd de Facebookpagina van Studententennis Breda in de gaten voor aankomende evenementen.

BRESS-leden voordeel*
BRESS-leden ontvangen 10% korting op het inschrijfgeld voor het eerste lidmaatschapsjaar.

  • Kosten vrijspelen én competitie voor het eerste lidmaatschapsjaar: € 90,- per seizoen (incl. leen materiaal)
  • Kosten vrijspelen én competitie na het eerste lidmaatschapsjaar: € 99,- per seizoen (incl. leen materiaal)
  • Kosten trainingen (10 x 60 min.) bij een groep van 8 pers.: € 55,-*

Stuur een e-mail naar breda.studententennis@gmail.com t.a.v. Sander om je aan te melden.

* Korting enkel op vertoon van je BRESS sportkaart voorzien van foto en vervaldatum, BRESS-lidmaatschap dient nog minimaal 3 maanden geldig te zijn na de registratiedatum bij Studententennis Breda.

Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap
Jaarlijks doen er tennissers van BRESS mee aan het GNSK. Wil jij BRESS en daarmee ook ons mooi Breda vertegenwoordigen op de Olympische Spelen onder de Nederlandse studentensteden? Houd dan onze website in de gaten of vraag onze trainer naar meer informatie.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.