BRESS

TRX Workout

Jesse
Gratis

Dinsdag, 20:30 – 21:00  Reserveren

BRESS Sportcenter, Fitness

Ze zijn niet te missen; de TRX banden die aan het plafond in onze fitness hangen. Deze trainingstool is uitgevonden door een voormalig Amerikaanse Navy Seal en heeft als doel je kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd te verbeteren. Met letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop je TRX kunt inzetten om te trainen.

Tijdens onze TRX Workout, een 30-minuten durende small group lesson (max. 14 deelnemers), ga je onder begeleiding van een fitnessinstructeur aan de slag met de TRX. Je voert de oefeningen uit door gebruik te maken van de zwaartekracht en je eigen lichaamsgewicht. Onze TRX Workout is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters omdat de oefeningen op ieders eigen niveau uitgevoerd kunnen door de banden te verstellen of de houding aan te passen.

 

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).