BRESS

Voetvolley

Breda Beach
15,- korting

Vrijspelen op aanvraag
Donderdag, 19:30 – 21:00 Training

Wolfslaardreef 105 Breda

Let op: Tijdens de winterperiode zijn er geen indoor trainingen / competitie. Deze starten weer in de lente.

Voetvolley (Footvolley) is een sport waarbij aspecten van beach volleybal en voetbal met elkaar worden gecombineerd; de regels van volleybal en de ‘bal-aanrakings’ regels van voetbal worden namelijk gehanteerd. In wezen is voetvolley dus eigenlijk beach volleybal waarbij de spelers niet hun handen mogen gebruiken en de voetbal is vervangen door een volleybal.

Voetvolley is te beoefenen bij Breda Beach (de ingang van het terrein bevindt zich in de fietsenstalling van zwembad Wolfslaar).

BRESS-leden voordeel
BRESS-leden krijgen € 15,- korting op een basislidmaatschap en betalen hierdoor slechts € 45,- i.p.v. € 60,- voor een heel seizoen*. Wil je eerst een keer kennismaken met Breda Beach, de trainers en leuke sfeer? Meld je dan aan voor een gratis proeftraining via training@bredabeach.nl.

Vrij spelen
Vrij spelen is mogelijk met een basislidmaatschap en buiten de trainingstijden om. Interesse? Stuur dan een e-mail naar bestuur@bredabeach.nl.

Training
Wanneer je mee wilt trainen dan kan dit met een met basislidmaatschap aangevuld met een trainingslidmaatschap (€ 40,- per seizoen)
. Stuur een e-mail naar training@bredabeach.nl om je aan te melden.

* Korting enkel op vertoon van je BRESS sportkaart voorzien van foto en vervaldatum.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.