BRESS
Alles weten over onze COVID-19 maatregelen? Klik hier.

Volleybal

We zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe trainer. Solliciteer nu!
Gratis

Dinsdag, 20:00 – 22:00 Reserveer
Donderdag, 19:30 – 21:30 Reserveer

BRESS Sportcentrum, Sporthal B

Volleybal is een balsport waarbij het speelveld verdeeld is in twee gelijke helften die gescheiden zijn door een net. Op elke helft staat een team bestaande uit zes spelers. Zij proberen de bal door te slaan of te tikken de grond te doen raken op de tegenoverliggende deel van het speelveld of te dwarsbomen wanneer de tegenstander aan zet is.

Ben jij al bekend met termen als service, pass, set up en smash of heb je geen idee wat ze inhouden? Wat je spelersniveau ook is, onze volleybaltrainingen zijn geschikt voor iedereen. Er wordt tijdens elke training aandacht besteed aan conditie, techniek en tactiek door middel van verschillende oefeningen en er wordt afgesloten met een partijtje.

Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap
BRESS doet jaarlijks met een volleybalteam mee aan het GNSK. Wil jij BRESS en daarmee ook ons mooi Breda vertegenwoordigen op de Olympische Spelen onder de Nederlandse studentensteden? Houd dan onze website in de gaten of vraag onze trainer naar meer informatie.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.