BRESS

Yoga

Gratis
BRESS Sportcentrum, Dance Studio 1

Yoga geeft krachttoename, flexibiliteit, een beter emotioneel evenwicht en laat stijfheid en spanningen verdwijnen. De lessen die door onze instructeur worden gegeven bestaan uit een combinatie van power- en ontspanningsyoga.

Hierbij start je met Tai Chi, waarbij je even stil staat bij jezelf (mindfull) en observeer je je lichaam, hart en geest zonder oordeel. Daarna volgen lichte, zachte oefeningen om je losser en warmer te maken.

De kern van de les bestaat uit het uitvoeren van krachtige houdingen zoals zonnegroeten, staande houdingen, armbalans-houdingen, twists en inversies zoals de schouderstand, hoofdstand en de handstand, alles met een speciale en ontspannen ademhaling. Deze zorgt ervoor dat je geconcentreerd en ontspannen blijft. De energie die vrijkomt heelt je geestelijk en lichamelijk.

Tot slot volgt er nog een ontspanningsoefening en ga je met je aandacht naar de verschillende delen van je lichaam. Kun je je gedachten voorbij zien komen zonder er iets mee te doen? Just relax!

Yoga matten zijn aanwezig maar je mag ook je eigen mat meenemen.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.