BRESS

Krav Maga Zelfverdediging

Alex
Gratis

Maandag 21 januari t/m 18 februari, 18:30 – 19:30

BRESS Sportcenter, Squashbaan 3

Ben je weleens onzeker op straat of heb je een vervelende ervaring meegemaakt? Dan is onze Krav Maga zelfverdedigingscursus iets voor jou! Tijdens deze cursus bestaande uit 5 lessen (max. 12 deelnemers) word je uitgedaagd je grenzen te verleggen en aangeleerde technieken onder stress toe te passen.

Deze vorm van zelfverdediging is gebaseerd op Krav Maga, het in de praktijk geteste zelfverdedigingssysteem ontwikkeld in Israël. Door de eenvoudig aan te leren technieken is het voor iedereen toegankelijk. Het gaat er niet om hoe mooi je een techniek uitvoert, maar hoe effectief. Kan je een gevecht voorkomen en je uit de voeten maken, dan doe je dat! Maar wordt je gedwongen jezelf te verdedigen, dan is bijna alles geoorloofd. Onze trainer gaat ervoor zorgen dat jij je zekerder voelt over je eigen kracht en weerstand durft te bieden indien nodig.

Heb je al een zelfverdedigingscursus gedaan? Geen probleem! De instructeur kijkt namelijk naar het niveau van jouw techniek en helpt jou deze te verbeteren.

Gedurende het schooljaar start er om de 2 à 3 maanden een cursus en voor elke cursus zijn er 12 plekken beschikbaar.

Ik wil mee doen! – Hoe meld ik mij aan?

  • Ga naar bress.baanreserveren.nl
  • Selecteer ‘Sports @ BRESS’ en zoek de startdatum van de cursus op het in kalenderveld (21 januari 2019)
  • Klik op ‘Self-defense’
  • Vul jouw naam in en reserveer

Wanneer je toch besluit om niet met de cursus mee te doen dan verzoeken we je vriendelijk om je reservering te annuleren of stuur ons even een e-mail zodat wij dit voor je kunnen doen. Je plek komt dan weer beschikbaar voor een ander BRESS-lid.

Let op: De cursus wordt gegeven op een squashbaan, draag daarom schone sokken of neem deze mee.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).